Shreya Ghoshal songs Raaga Gujarati Singers Shreya Ghoshal Follow 0followers Shreya Ghoshal 17 Songs Share Embed Shreya Ghoshal songs, Shreya Ghoshal hits, Download Shreya Ghoshal Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Tu Maari Valentine Prem No Dariyo - Gujarati Love Songs Beyond Love - Gujarati Romantic Songs Gujarati Singing Divas - Women's Day Special Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati Celebrating World Music Day - Best Gujarati Of Red Ribbon Sakhi - Womens Day Special Maahi Prem Karu Chhu - Valentine's Day Special Romance Complicated Celebrating Womens Day Leading And Trending - Women's Day Special Gujarati Love Stories International Womens Day - Singing Stars Women In Music Naari - Celebrating Womanhood Laagyo Ishq Rang - Gujarati Romantic Songs Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 મહીં સેલેબરટિંગ વર્લ્ડ મ્યુઝિક ડે - બેસ્ટ ગુજરાતી ઑ રેડ રિબન શ્રેયા ઘોષાલ 2 મહીં તું મારી વાલેન્તીને શ્રેયા ઘોષાલ 3 મહીં લેઅડિંગ એન્ડ ટ્રેન્ડિંગ - વુમન'સ ડે સ્પેશ્યલ શ્રેયા ઘોષાલ 4 મહીં લાગ્યો ઇશ્ક રંગ - ગુજરાતી રોમેન્ટિક સોન્ગ્સ શ્રેયા ઘોષાલ 5 મહીં સેલેબરટિંગ વોમેન્સ ડે શ્રેયા ઘોષાલ 6 મહીં ગુજરાતી લોવે સ્ટોરીએસ શ્રેયા ઘોષાલ 7 મહીં મહીં શ્રેયા ઘોષાલ 8 મહીં પ્રેમ કરું છું - વાલેન્તીને'સ ડે સ્પેશ્યલ શ્રેયા ઘોષાલ 9 Maahi International Womens Day - Singing Stars Shreya Ghoshal 10 મહીં નારી - સેલેબરટિંગ વૉમાનહૂડ શ્રેયા ઘોષાલ 11 મહીં ગુજરાતી સિંગિંગ દિવસ - વુમન'સ ડે સ્પેશ્યલ શ્રેયા ઘોષાલ 12 મહીં બેયોન્ડ લોવે - ગુજરાતી રોમેન્ટિક સોન્ગ્સ શ્રેયા ઘોષાલ