Bhargav Purohit songs Raaga Gujarati Lyricist Bhargav Purohit Follow 0followers Bhargav Purohit 16 Songs Share Embed Bhargav Purohit songs, Bhargav Purohit hits, Download Bhargav Purohit Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Holi Aavi Aa Chhe Party Playlist Arvind Vegda - Artist In Spotlight Color Color Which Color Celebrating Arvind Vegda Chhutti Jashe Chhakka Arvind Vegda Birthday Special New Year Party International Womens Day - Singing Stars Women In Music Party All Night Holi Hungama - Gujarati Gulal New Year Party Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 Color Color Which Color Holi Aavi Divya Kumar, Bhoomi Trivedi, Bhargav Purohit 2 છુટ્ટી જશે છક્કા છુટ્ટી જશે છક્કા અરવિંદ વેગડા 3 ખાધી લગાડી છુટ્ટી જશે છક્કા ભાર્ગવ પુરોહિત 4 છુટ્ટી જશે છક્કા અરવિંદ વેગડા બિરથડાય સ્પેશ્યલ અરવિંદ વેગડા 5 છૂટતીજશેછક્કાં સેલેબરટિંગ અરવિંદ વેગડા અરવિંદ વેગડા 6 Chhutti Jashe Chhakka Party All Night Arvind Vegda 7 કોલોર કોલોર વહીચ કોલોર હોળી હંગામા - ગુજરાતી દિવ્ય કુમાર, ભૂમિ ત્રિવેદી, ભાર્ગવ પુરોહિત 8 છુટ્ટી જશે છક્કા અરવિંદ વેગડા - આર્ટિસ્ટ ઈન સ્પોટલાઈટ અરવિંદ વેગડા 9 કોલોર કોલોર વહીચ કોલોર છુટ્ટી જશે છક્કા દિવ્ય કુમાર, ભૂમિ ત્રિવેદી, ભાર્ગવ પુરોહિત 10 Color Color Which Color International Womens Day - Singing Stars Divya Kumar, Bhoomi Trivedi, Bhargav Purohit 11 છુટ્ટી જશે છક્કા ન્યૂ યેર પાર્ટી અરવિંદ વેગડા 12 છુટ્ટી જશે છક્કા New Year Party અરવિંદ વેગડા