Panna Naik songs Raaga Gujarati Lyricist Panna Naik Follow 0followers Panna Naik 22 Songs Share Embed Panna Naik songs, Panna Naik hits, Download Panna Naik Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Krishna Bhajan Women In Music Krishna Janmashtami Special Krishna Janmashtami The Melodious Anuradha Paudwal Gujarati Singing Divas - Women's Day Special Anuradha Paudwal - The Singing Icon Raatne Baandhi Chhe Baahuthi Celebrating Anuradha Paudwal International Womens Day - Singing Stars Main Nathi Maakhan Khayo Leading And Trending - Women's Day Special Madan Gopal - Krishna Janmashtami Vishesh Naari - Celebrating Womanhood Jai Kanhaiya Lal Ki Krishnotsav Sakhi - Womens Day Special Celebrating Womens Day Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 મને મારગે મળ્યાંતા લેઅડિંગ એન્ડ ટ્રેન્ડિંગ - વુમન'સ ડે સ્પેશ્યલ અનુરાધા પૌડવાલ 2 મને મારગે મળ્યાંતા સેલેબરટિંગ અનુરાધા પૌડવાલ અનુરાધા પૌડવાલ 3 માધવ સેલેબરટિંગ અનુરાધા પૌડવાલ અનુરાધા પૌડવાલ 4 મને મારગે મળ્યાંતા રાતને બાંધી છે બાહુથી અનુરાધા પૌડવાલ 5 મને મારગે મળ્યાંતા થે મેલોડીઓસ અનુરાધા પૌડવાલ અનુરાધા પૌડવાલ 6 માધવ થે મેલોડીઓસ અનુરાધા પૌડવાલ અનુરાધા પૌડવાલ 7 મને મારગે મળ્યાંતા અનુરાધા પૌડવાલ - થે સિંગિંગ ઈકોન અનુરાધા પૌડવાલ 8 માધવ રાતને બાંધી છે બાહુથી અનુરાધા પૌડવાલ 9 માધવ મદન ગોપાલ - કૃષ્ણ જન્માષ્ટમી વિશેષ અનુરાધા પૌડવાલ 10 માધવ મૈન નથી માખણ ખાયો અનુરાધા પૌડવાલ 11 માધવ અનુરાધા પૌડવાલ - થે સિંગિંગ ઈકોન અનુરાધા પૌડવાલ 12 મને મારગે મળ્યાંતા સેલેબરટિંગ વોમેન્સ ડે અનુરાધા પૌડવાલ