Kedar songs Raaga Gujarati Music Directors Kedar Follow 0followers Kedar 9 Songs Share Embed Kedar songs, Kedar hits, Download Kedar Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Tu Maari Valentine Holi Aavi Celebrating Arvind Vegda Arvind Vegda Birthday Special New Year Party International Womens Day - Singing Stars Holi Hungama - Gujarati Gulal Prem Karu Chhu - Valentine's Day Special Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 Color Color Which Color Holi Aavi Divya Kumar, Bhoomi Trivedi, Bhargav Purohit 2 પગરવ પ્રેમ કરું છું - વાલેન્તીને'સ ડે સ્પેશ્યલ હર્ષિત ચૌહાણ, મીરાંદે શાહ 3 છુટ્ટી જશે છક્કા અરવિંદ વેગડા બિરથડાય સ્પેશ્યલ અરવિંદ વેગડા 4 છૂટતીજશેછક્કાં સેલેબરટિંગ અરવિંદ વેગડા અરવિંદ વેગડા 5 કોલોર કોલોર વહીચ કોલોર હોળી હંગામા - ગુજરાતી દિવ્ય કુમાર, ભૂમિ ત્રિવેદી, ભાર્ગવ પુરોહિત 6 Color Color Which Color International Womens Day - Singing Stars Divya Kumar, Bhoomi Trivedi, Bhargav Purohit 7 છુટ્ટી જશે છક્કા ન્યૂ યેર પાર્ટી અરવિંદ વેગડા 8 કોલોર કોલોર વહીચ કોલોર ગુલાલ દિવ્ય કુમાર, ભૂમિ ત્રિવેદી, ભાર્ગવ પુરોહિત 9 પગરવ તું મારી વાલેન્તીને હર્ષિત ચૌહાણ, મીરાંદે શાહ