Niraj Pathak songs Raaga Gujarati Singers Niraj Pathak Follow 0followers Niraj Pathak 14 Songs Share Embed Niraj Pathak songs, Niraj Pathak hits, Download Niraj Pathak Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Shiva - Shravan Special Mahadev Shiv Bhakti Ek Aj Wajood Che Tu Shiv Bhakti - Shravan Vishesh Mahashivratri - Bhakti Sangrah Mahashivratri Mahashivratri - Shiv Mahima Shivalay Anhad Na Ajwala Mahashivratri Essentials Mahadev - Shravan Essentials Har Har Mahadev Shiv - Shravan Mahima Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 શિવ સ્તુતિ હર હર મહાદેવ નીરજ પાઠક 2 શિવ સ્તુતિ મહાશિવરાત્રી - ભક્તિ સંગ્રહ નીરજ પાઠક 3 જીવનની કેડી પર એક આજ વજૂદ છે તું નીરજ પાઠક 4 શિવ સ્તુતિ શિવ ભક્તિ નીરજ પાઠક 5 શિવ સ્તુતિ મહાદેવ - શ્રાવણ એસ્સેન્ટીઅલ્સ નીરજ પાઠક 6 Shiv Stuti Mahashivratri - Shiv Mahima Niraj Pathak 7 શિવ સ્તુતિ મહાશિવરાત્રી નીરજ પાઠક 8 શિવ સ્તુતિ મહાશિવરાત્રી એસ્સેન્ટીઅલ્સ નીરજ પાઠક 9 શિવ સ્તુતિ શિવ ભક્તિ - શ્રવણ વિશેષ નીરજ પાઠક 10 શિવ સ્તુતિ શિવ - શ્રવણ મહિમા નીરજ પાઠક 11 Shiv Stuti Shiva - Shravan Special Niraj Pathak 12 શિવ સ્તુતિ મહાદેવ નીરજ પાઠક