Darshan Raval songs Raaga Gujarati Music Directors Darshan Raval Follow 0followers Darshan Raval 42 Songs Share Embed Darshan Raval songs, Darshan Raval hits, Download Darshan Raval Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Prem No Dariyo - Gujarati Love Songs Tu Maari Valentine Beyond Love - Gujarati Romantic Songs Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati Prem Karu Chhu - Valentine's Day Special Darshan Raval - Artist In Spotlight Gujarati Party Playlist Aa Chhe Party Playlist Laagyo Ishq Rang - Gujarati Romantic Songs New Year Party Darshan Raval Sings Pehla Varsad Romance Complicated Non-Stop Party Gujarati Love Stories Party All Night Celebrating World Music Day - Best Gujarati Of Red Ribbon Darshan Raval Birthday Special New Year Party Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 પેહલા વરસાદ પ્રેમ નો દરિયો - ગુજરાતી લોવે સોન્ગ્સ દર્શન રાવલ 2 પેહલા વરસાદ તું મારી વાલેન્તીને દર્શન રાવલ 3 તું ને હૂં પ્રેમ નો દરિયો - ગુજરાતી લોવે સોન્ગ્સ દર્શન રાવલ 4 પેહલા વરસાદ Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati દર્શન રાવલ 5 તું ને હૂં Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati દર્શન રાવલ 6 પેહલા વરસાદ ગુજરાતી લોવે સ્ટોરીએસ દર્શન રાવલ 7 પેહલા વરસાદ (સ) બેયોન્ડ લોવે - ગુજરાતી રોમેન્ટિક સોન્ગ્સ દર્શન રાવલ 8 તું ને હૂં તું મારી વાલેન્તીને દર્શન રાવલ 9 Pehla Varsad Darshan Raval Birthday Special Darshan Raval 10 તું ને હૂં સેલેબરટિંગ વર્લ્ડ મ્યુઝિક ડે - બેસ્ટ ગુજરાતી ઑ રેડ રિબન દર્શન રાવલ 11 તું ને હૂં ન્યૂ યેર પાર્ટી દર્શન રાવલ 12 પેહલા વરસાદ (સદ્ વેરસીઓંન) પ્રેમ કરું છું - વાલેન્તીને'સ ડે સ્પેશ્યલ દર્શન રાવલ