Rupang Khansaheb songs Raaga Gujarati Music Directors Rupang Khansaheb Follow 0followers Rupang Khansaheb 44 Songs Share Embed Rupang Khansaheb songs, Rupang Khansaheb hits, Download Rupang Khansaheb Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Hasta Ramta - Gujarati Children Songs Fari Hasta Ramta - Gujarati Children Songs Aishwarya Majmudar Birthday Special Balgeet - Childrens Day Special Aishwarya Majmudar - Artist In Spotlight Chocolate No Bunglow Kaipo Re Bachpan - Nursery Rhymes & More Udi Udi Jaaun - Uttarayan Vishesh Celebrating Aishwarya Majmudar Patang Aye Lapet Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 પંડિત હસતા રમતા - ગુજરાતી ચીલ્ડરેં સોન્ગ્સ રૂપાંગ ખાનસાહેબ 2 પ્રયેર હસતા રમતા - ગુજરાતી ચીલ્ડરેં સોન્ગ્સ દ્રવિત ચોક્સી 3 પતંગ ઐશ્વર્યા મજમુદાર બિરથડાય સ્પેશ્યલ ઐશ્વર્યા મજમુદાર 4 ચોકોલાતે નો બંગલૉ હસતા રમતા - ગુજરાતી ચીલ્ડરેં સોન્ગ્સ દ્રવિત ચોક્સી 5 પતંગ આયે લપેટ ઐશ્વર્યા મજમુદાર 6 કવ્વાલી હસતા રમતા - ગુજરાતી ચીલ્ડરેં સોન્ગ્સ દ્રવિત ચોક્સી, ઐશ્વર્યા, સુપાલ, ઐશની, ચરમય 7 Hasta Ramta Aishwarya Majmudar - Artist In Spotlight Aishwarya Majmudar 8 દાદા ની મૂછ હસતા રમતા - ગુજરાતી ચીલ્ડરેં સોન્ગ્સ રૂપાંગ ખાનસાહેબ 9 પતંગ કાઈપો રે ઐશ્વર્યા મજમુદાર 10 Patang Aishwarya Majmudar - Artist In Spotlight Aishwarya Majmudar 11 હસતા રમતા સેલેબરટિંગ ઐશ્વર્યા મજમુદાર ઐશ્વર્યા મજમુદાર 12 પતંગ સેલેબરટિંગ ઐશ્વર્યા મજમુદાર ઐશ્વર્યા મજમુદાર