Pankaj Udhas songs Raaga Gujarati Singers Pankaj Udhas Follow 0followers Pankaj Udhas 15 Songs Share Embed Pankaj Udhas songs, Pankaj Udhas hits, Download Pankaj Udhas Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Celebrating Pankaj Udhas Bandh Kar Natak (Ghazals) Pankaj Udhas Birthday Special Pankaj Udhas - The Legends Diary Pankaj Udhas - The Singing Icon Gujarati Love Stories Sangathan Gujarati Ghazals By Pankaj Udhas Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 દિલ મન છુપાવ્યો પંકજ ઉધાસ - થે સિંગિંગ ઈકોન પંકજ ઉધાસ 2 બંધ કર નાટક ગુજરાતી ઘઝલસ બ્ય પંકજ ઉધાસ પંકજ ઉધાસ 3 બંધ કર નાટક બંધ કર નાટક (ઘઝલસ) પંકજ ઉધાસ 4 દિલમાં છુપાવ્યો ગુજરાતી લોવે સ્ટોરીએસ પંકજ ઉધાસ 5 દિલ મન છુપાવ્યો પંકજ ઉધાસ બિરથડાય સ્પેશ્યલ પંકજ ઉધાસ 6 દિલ મન છુપાવ્યો સેલેબરટિંગ પંકજ ઉધાસ પંકજ ઉધાસ 7 બંધ કર નાટક પંકજ ઉધાસ - થે સિંગિંગ ઈકોન પંકજ ઉધાસ 8 બંધ કર નાટક પંકજ ઉધાસ બિરથડાય સ્પેશ્યલ પંકજ ઉધાસ 9 બંધ કર નાટક સંગઠન પંકજ ઉધાસ 10 બંધ કર નાટક સેલેબરટિંગ પંકજ ઉધાસ પંકજ ઉધાસ 11 Dil Mann Chhupavyo Pankaj Udhas - The Legends Diary Pankaj Udhas 12 Zindagi Har Lamha (Hindi) Pankaj Udhas - The Legends Diary Pankaj Udhas, Anup Jalota