Javed Ali songs Raaga Gujarati Singers Javed Ali Follow 6followers Javed Ali 33 Songs play_arrowPlay Radio Share Embed Javed Ali songs, Javed Ali hits, Download Javed Ali Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Prem No Dariyo - Gujarati Love Songs Tu Maari Valentine Beyond Love - Gujarati Romantic Songs Aishwarya Majmudar - Artist In Spotlight Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati Prem Karu Chhu - Valentine's Day Special Non-Stop Party Javed Ali Birthday Special Gujarati Party Playlist Aa Chhe Party Playlist New Year Party Romance Complicated Bas Ek Chance Javed Ali - Artist In Spotlight Party All Night Celebrating World Music Day - Best Gujarati Of Red Ribbon Celebrating Javed Ali Celebrating Aishwarya Majmudar New Year Party Aishwarya Majmudar Birthday Special Tension Thai Gayu Leading And Trending - Women's Day Special Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ટેન્શન થઇ ગયું - સદ્ વેરસીઓંન ટેન્શન થઇ ગયું જાવેદ અલી 2 ટેન્શન થઇ ગયું સેલેબરટિંગ જાવેદ અલી જાવેદ અલી 3 Tension Thai Gayu Javed Ali - Artist In Spotlight Javed Ali 4 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો જાવેદ અલી બિરથડાય સ્પેશ્યલ જાવેદ અલી 5 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો તું મારી વાલેન્તીને જાવેદ અલી 6 ઠુમકો દિલ્લી નો સેલેબરટિંગ વર્લ્ડ મ્યુઝિક ડે - બેસ્ટ ગુજરાતી ઑ રેડ રિબન જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર 7 ઠુમકો દિલ્લી નો રોમાન્સ કોમ્પ્લિકેટેડ જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર 8 ટેન્શન થઇ ગયું - સદ્ વેરસીઓંન સેલેબરટિંગ જાવેદ અલી જાવેદ અલી 9 ઠુમકો દિલ્લી નો New Year Party જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર 10 ઠુમકો દિલ્લી નો ન્યૂ યેર પાર્ટી જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર 11 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો સેલેબરટિંગ જાવેદ અલી જાવેદ અલી 12 Thumko Dilli No ગુજરાતી પાર્ટી પ્લેલિસ્ટ Javed Ali, Aishwarya Majmudar