Vijay Prakash songs Raaga Gujarati Singers Vijay Prakash Follow 0followers Vijay Prakash 14 Songs Share Embed Vijay Prakash songs, Vijay Prakash hits, Download Vijay Prakash Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Mahadev Shiva - Shravan Special Celebrating Melody With Uday Mazumdar Shiv Bhakti - Shravan Vishesh Mahashivratri - Bhakti Sangrah Mahashivratri Shiv Bhakti Gujarati Love Stories Sangathan Mahadev - Shravan Essentials Har Har Mahadev Mahashivratri - Shiv Mahima Shiv - Shravan Mahima Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ૐ નમઃ શિવાય (મ) હર હર મહાદેવ વિજય પ્રકાશ 2 ૐ નમઃ શિવાય (મ) શિવ ભક્તિ વિજય પ્રકાશ 3 ચાલ ક્ષિતિજ ની પાર ગુજરાતી લોવે સ્ટોરીએસ વિજય પ્રકાશ 4 Om Namah Shivay (M) Shiva - Shravan Special Vijay Prakash 5 ૐ નમઃ શિવાય (મ) શિવ - શ્રવણ મહિમા વિજય પ્રકાશ 6 ચાલ ક્ષિતિજ ની પાર સંગઠન વિજય પ્રકાશ 7 ૐ નમઃ શિવાય (મ) મહાશિવરાત્રી વિજય પ્રકાશ 8 ૐ નમઃ શિવાય (મ) મહાદેવ - શ્રાવણ એસ્સેન્ટીઅલ્સ વિજય પ્રકાશ 9 ૐ નમઃ શિવાય - વિજય પ્રકાશ મહાશિવરાત્રી - ભક્તિ સંગ્રહ વિજય પ્રકાશ 10 Om Namah Shivay (M) Mahashivratri - Shiv Mahima Vijay Prakash 11 ધ્યાનમ શ્લોક મહાદેવ વિજય પ્રકાશ 12 ૐ નમઃ શિવાય શિવ ભક્તિ - શ્રવણ વિશેષ વિજય પ્રકાશ