Bandish Vaz songs Raaga Gujarati Music Directors Bandish Vaz Follow 0followers Bandish Vaz 33 Songs Share Embed Bandish Vaz songs, Bandish Vaz hits, Download Bandish Vaz Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Prem No Dariyo - Gujarati Love Songs Tu Maari Valentine Beyond Love - Gujarati Romantic Songs Tension Thai Gayu Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati Prem Karu Chhu - Valentine's Day Special Javed Ali Birthday Special New Year Party Aa Chhe Party Playlist Celebrating Javed Ali Shaan - Artist In Spotlight Shaan Birthday Special Celebrating Womens Day Non-Stop Party Javed Ali - Artist In Spotlight Party All Night Sakhi - Womens Day Special New Year Party Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 હૈયાથી હૈયું મળે સખી - વોમેન્સ ડે સ્પેશ્યલ પ્રજ્ઞા પાત્ર, શાં 2 ટેન્શન થઇ ગયું - સદ્ વેરસીઓંન ટેન્શન થઇ ગયું જાવેદ અલી 3 હૈયાથી હૈયું મળે નોન-સ્ટોપ પાર્ટી શાં, પ્રજ્ઞા પાત્ર 4 ટેન્શન થઇ ગયું સેલેબરટિંગ જાવેદ અલી જાવેદ અલી 5 મહુડો પીધો મહુડો પીધો ટેન્શન થઇ ગયું બંદિશ વાઝ 6 Tension Thai Gayu Javed Ali - Artist In Spotlight Javed Ali 7 હૈયાથી હૈયું મળે સેલેબરટિંગ વોમેન્સ ડે પ્રજ્ઞા પાત્ર, શાં 8 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો જાવેદ અલી બિરથડાય સ્પેશ્યલ જાવેદ અલી 9 હૈયાથી હૈયું મળે New Year Party શાં, પ્રજ્ઞા પાત્ર 10 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો તું મારી વાલેન્તીને જાવેદ અલી 11 Haiyathi Haiyu Male Party All Night Shaan, Pragya Patra 12 હૈયાથી હૈયું મળે પ્રેમ નો દરિયો - ગુજરાતી લોવે સોન્ગ્સ શાં, પ્રજ્ઞા પાત્ર