Javed Ali songs Raaga Gujarati Singers Javed Ali Follow 5followers Javed Ali 33 Songs play_arrowPlay Radio Share Embed Javed Ali songs, Javed Ali hits, Download Javed Ali Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Tu Maari Valentine Prem No Dariyo - Gujarati Love Songs Pyar Mohabbat Etc - Valentines Gujarati Aa Chhe Party Playlist Aishwarya Majmudar - Artist In Spotlight Beyond Love - Gujarati Romantic Songs Celebrating Aishwarya Majmudar Celebrating Javed Ali Javed Ali Birthday Special Gujarati Party Playlist New Year Party Celebrating World Music Day - Best Gujarati Of Red Ribbon Romance Complicated Leading And Trending - Women's Day Special Non-Stop Party Tension Thai Gayu Bas Ek Chance Javed Ali - Artist In Spotlight Party All Night Prem Karu Chhu - Valentine's Day Special New Year Party Aishwarya Majmudar Birthday Special Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ઠુમકો દિલ્લી નો આ છે પાર્ટી પ્લેલિસ્ટ જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર 2 ટેન્શન થઇ ગયું - ટોટલે ટ્રેક ટેન્શન થઇ ગયું જાવેદ અલી 3 ટેન્શન થઇ ગયું - સદ્ વેરસીઓંન ટેન્શન થઇ ગયું જાવેદ અલી 4 ટેન્શન થઇ ગયું સેલેબરટિંગ જાવેદ અલી જાવેદ અલી 5 Priye Tamaro Prem No Javed Ali - Artist In Spotlight Javed Ali 6 Tension Thai Gayu Javed Ali - Artist In Spotlight Javed Ali 7 Thumko Dilli No Aishwarya Majmudar - Artist In Spotlight Aishwarya Majmudar, Javed Ali 8 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો જાવેદ અલી બિરથડાય સ્પેશ્યલ જાવેદ અલી 9 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો તું મારી વાલેન્તીને જાવેદ અલી 10 પ્રિયે તમારો પ્રેમ નો બેયોન્ડ લોવે - ગુજરાતી રોમેન્ટિક સોન્ગ્સ જાવેદ અલી 11 ઠુમકો દિલ્લી નો સેલેબરટિંગ વર્લ્ડ મ્યુઝિક ડે - બેસ્ટ ગુજરાતી ઑ રેડ રિબન જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર 12 ઠુમકો દિલ્લી નો રોમાન્સ કોમ્પ્લિકેટેડ જાવેદ અલી, ઐશ્વર્યા મજમુદાર