Kishori Priya Ji songs Raaga Hindi Music Directors Kishori Priya Ji Follow 0followers Kishori Priya Ji 22 Songs Share Embed Kishori Priya Ji songs, Kishori Priya Ji hits, Download Kishori Priya Ji Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Ram Siya Ram Siya Ram Jai Ram Sab Dev Chale Mahadev Chale Le Le Fulan Ke Har Btav Babua Logva Det Kahe Gadi Dashrath Ji Ki Glani Kis Karan Hui Kafan Ka Koi Brand Nhi Hota Prabhu Ho Dahej Khatir Mar Kahe Hola Hum T Paati Lete Avat Baani Paar Se Raja Jnak Darbar Se Na Pakad Lo Hath Banwari Nahi To Doob Jaenge Raur Mela Gajab Ke Khela Jhuk Jaiyo Lalan Ik Ek Baar Kishori Mori Choti Si Radhe Teri Charno Ki Birth Day Kyu Nhi Mnana Chahiye Shankar Ji Bhole Rangile Rasiya Chale Gaura Viyahan Ji Ja Rahe Ho To Jao Brij Chhodakar O Biti Yaden Mitane Ko Pita Hun Gam Bhulane Ko Sita Ji Ki Bidai Kaali Kamli Wala Mera Yaar Hai Dashrath Ke Char Go Lalanva Bedi Par Baithe Jug Jug Jiye Tu Lalanwa Kalyug Me Bhajan Kyu Kiya Jata Hai Charo Dulha Me Badka Kamal Sakhiyan Kyu Mnushye Hi Bhajan Krta Hai Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 चरो दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ चरो दूल्हा में बड़का कमाल सखियाँ किशोरी प्रिया जी 2 दशरथ जी की ग्लानी किस कारण हुई दशरथ जी की ग्लानी किस कारण हुई किशोरी प्रिया जी 3 बताव बबुआ लोगवा डेट काहे गाड़ी बताव बबुआ लोगवा डेट काहे गाड़ी किशोरी प्रिया जी 4 सब देव चले महादेव चले ले ले फुलन के हर सब देव चले महादेव चले ले ले फुलन के हर किशोरी प्रिया जी 5 पकड़ लो हाथ बनवारी नहीं तो डूब जाएंगे पकड़ लो हाथ बनवारी नहीं तो डूब जाएंगे किशोरी प्रिया जी 6 राउर मेला गजब के खेला राउर मेला गजब के खेला किशोरी प्रिया जी 7 राधे तेरी चरणों की राधे तेरी चरणों की किशोरी प्रिया जी 8 बिरथ डे क्यों नहीं मनाना चाहिए बिरथ डे क्यों नहीं मनाना चाहिए किशोरी प्रिया जी 9 हम त पाटी लेते आवत बानी पार से राजा जनक दरबार से न हम त पाटी लेते आवत बानी पार से राजा जनक दरबार स किशोरी प्रिया जी 10 कफ़न का कोई ब्रांड नहीं होता कफ़न का कोई ब्रांड नहीं होता किशोरी प्रिया जी 11 प्रभु हो दहेज खातिर मर काहे होला प्रभु हो दहेज खातिर मर काहे होला किशोरी प्रिया जी 12 झुक जइयो ललन इक एक बार किशोरी मेरी छोटी सी झुक जइयो ललन इक एक बार किशोरी मेरी छोटी सी किशोरी प्रिया जी