Vijay Prakash songs Raaga Gujarati Singers Vijay Prakash Follow 0followers Vijay Prakash 14 Songs Share Embed Vijay Prakash songs, Vijay Prakash hits, Download Vijay Prakash Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Shiv Bhakti - Shravan Vishesh Mahadev Mahashivratri Mahashivratri - Bhakti Sangrah Mahadev - Shravan Essentials Mahashivratri - Shiv Mahima Sangathan Shiv Bhakti Celebrating Melody With Uday Mazumdar Shiv - Shravan Mahima Gujarati Love Stories Shiva - Shravan Special Har Har Mahadev Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ૐ નમઃ શિવાય (મ) શિવ ભક્તિ વિજય પ્રકાશ 2 ચાલ ક્ષિતિજ ની પાર ગુજરાતી લોવે સ્ટોરીએસ વિજય પ્રકાશ 3 Om Namah Shivay (M) Shiva - Shravan Special Vijay Prakash 4 ૐ નમઃ શિવાય (મ) શિવ - શ્રવણ મહિમા વિજય પ્રકાશ 5 ચાલ ક્ષિતિજ ની પાર સંગઠન વિજય પ્રકાશ 6 ૐ નમઃ શિવાય (મ) મહાશિવરાત્રી વિજય પ્રકાશ 7 ૐ નમઃ શિવાય (મ) મહાદેવ - શ્રાવણ એસ્સેન્ટીઅલ્સ વિજય પ્રકાશ 8 ૐ નમઃ શિવાય - વિજય પ્રકાશ મહાશિવરાત્રી - ભક્તિ સંગ્રહ વિજય પ્રકાશ 9 Om Namah Shivay (M) Mahashivratri - Shiv Mahima Vijay Prakash 10 ધ્યાનમ શ્લોક મહાદેવ વિજય પ્રકાશ 11 ૐ નમઃ શિવાય શિવ ભક્તિ - શ્રવણ વિશેષ વિજય પ્રકાશ 12 ૐ નમઃ શિવાય (મ) હર હર મહાદેવ વિજય પ્રકાશ