Narayan songs Raaga Hindi Lyricist Narayan Follow 0followers Narayan 28 Songs Share Embed Narayan songs, Narayan hits, Download Narayan Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Vande Mataram Dastak - A Bouquet Of Ghazals Mahatma Gandhi Duet Love Stories 13 May Gulabi Nagar Freedom - Celebrating Independence Day Soulful Ghazals Mharo Pyaro Rajasthan Celebrating World Music Day - Best Bollywood Of Red Ribbon Melodic Love Duets Tribute To Mahatma Gandhi Music Of Freedom Different Moods - Javed Ali Purna Swaraj - Celebrating Republic Day Sunidhi Chauhan - The Singing Icon The Versatile Sunidhi Chauhan The Republic India Mera Bharat Mahan Tribute To Father Of Nation - Inspirational & Patriotic Songs Steps Ahead - Women's Day Special Mharo Meet Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 रोये धरती रोये एम्बर वंदे मातरम जगजीत सिंह 2 ऐसे नहीं जिया लगे म्हारो प्यारो राजस्थान श्रेया घोषाल, जावेद अली 3 रोये धरती रोये अंबर सोलफुल ग़ज़ल्स जगजीत सिंह 4 ऐसे नहीं जिया लगे १३ मई गुलाबी नगर श्रेया घोषाल, जावेद अली 5 ऐसे नहीं जिया लगे डुएट लव स्टोरीज श्रेया घोषाल, जावेद अली 6 ऐसे नहीं जिया लगे डिफरेंट मूड्स - जावेद अली जावेद अली, श्रेया घोषाल 7 रोये धरती रोये अंबर म्यूजिक ऑफ़ फ्रीडम जगजीत सिंह 8 रोये धरती रोये अंबर दस्तक - ा बुके ऑफ़ ग़ज़ल्स जगजीत सिंह 9 ऐसे नहीं जिया लगे सेलेब्रटिंग वर्ल्ड म्यूजिक डे - बेस्ट बॉलीवुड ऑफ़ रेड रिबन श्रेया घोषाल, जावेद अली 10 ऐसे नहीं जिया लगे स्टेप्स अहेड - वीमेन'स डे स्पेशल श्रेया घोषाल, जावेद अली 11 रोये धरती रोये अंबर पूर्ण स्वराज - सेलेब्रटिंग रिपब्लिक डे जगजीत सिंह 12 रोये धरती रोये अंबर थे रिपब्लिक इंडिया जगजीत सिंह