Kuwar Virk songs Raaga Hindi Music Directors Kuwar Virk Follow 0followers Kuwar Virk 16 Songs Share Embed Kuwar Virk songs, Kuwar Virk hits, Download Kuwar Virk Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Party Non-Stop Celebrating World Music Day With Indipop Chart Toppers New Year Party Celebrating World Music Day - Best Indipop Of Red Ribbon Party All Night New Year Party Alcoholic December - Party Songs Partyholic Mika Singh Birthday Special Mika Singh - Party On Thodi Daaru Celebrating Mika Singh Happy Birthday Mika Singh Mika Singh - The Hit Machine Mika Sings Party Parinde Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 थोड़ी दारु पार्टी नॉन-स्टॉप मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली 2 थोड़ी दारु न्यू ईयर पार्टी मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली 3 थोड़ी दारु न्यू ईयर पार्टी मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली 4 थोड़ी दारु अल्कोहलिक दिसंबर - पार्टी सांग्स मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली 5 थोड़ी दारु मीका सिंह - थे हिट मशीन मीका सिंह, गिओकोंडा वेसीचेल्ली, कुँवर विर्क 6 Thodi Daaru Mika Singh Birthday Special Mika Singh, Gioconda Vessichelli, Kuwar Virk 7 थोड़ी दारु सेलेब्रटिंग वर्ल्ड म्यूजिक डे - ब���स्ट इंडीपॉप ऑफ़ रेड रिबन मीका सिंह, गिओकोंडा वेसीचेल्ली, कुँवर विर्क 8 थोड़ी दारु पार्टी परिंदे मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली 9 थोड़ी दारु हैप्पी बर्थडे मीका सिंह मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली, कुवर विर्क 10 थोड़ी दारु सेलेब्रटिंग मीका सिंह मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली, कुवर विर्क 11 थोड़ी दारु थोड़ी दारु मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली, कुवर विर्क 12 थोड़ी दारु सेलेब्रटिंग वर्ल्ड म्यूजिक डे विथ इंडीपॉप चार्ट तोप्पेर्स मीका सिंह, गिओकोंडा वैसिचेल्ली