Danish Ali songs Raaga Hindi Music Directors Danish Ali Follow 0followers Danish Ali 15 Songs Share Embed Danish Ali songs, Danish Ali hits, Download Danish Ali Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Republic Day Special Celebrating Bapu Happy Republic Day Azadi - Independence Day Special Shaheed Diwas Duet Love Stories Beyond Love - Romantic Duets Republic Day - Patriotic Songs Aye Watan - Independence Day Special Azadi Utsav - Patriotic Songs Republic India United India Kaise The Jawan Hamaare Tere Ishq Ka Suroor Swatantrata Divas - Independence Day Special Gandhi - The Father Of Nation Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 कैसे थे जवन हमारे सेलेब्रटिंग बापू गुल सक्सेना 2 कैसे थे जवन हमारे आज़ादी - इंडिपेंडेंस डे स्पेशल गुल सक्सेना 3 कैसे थे जवन हमारे ए वतन - इंडिपेंडेंस डे स्पेशल गुल सक्सेना 4 कैसे थे जवन हमारे रिपब्लिक डे स्पेशल गुल सक्सेना 5 कैसे थे जवन हमारे शहीद दिवस गुल सक्सेना 6 कैसे थे जवन हमारे हैप्पी रिपब्लिक डे गुल सक्सेना 7 कैसे थे जवन हमारे गाँधी - थे फादर ऑफ़ नेशन गुल सक्सेना 8 कैसे थे जवन हमारे रिपब्लिक इंडिया यूनाइटेड इंडिया गुल सक्सेना 9 कैसे थे जवन हमारे स्वतंत्रता दिवस - इंडिपेंडेंस डे स्पेशल गुल सक्सेना 10 Kaise The Jawan Hamaare Kaise The Jawan Hamaare Gul Saxena 11 तेरे इश्क का सुरूर डुएट लव स्टोरीज अमन त्रिखा, अक्षता दिक्सित 12 कैसे थे जवन हमारे आज़ादी उत्सव - पेट्रियोटिक सांग्स गुल सक्सेना