Shamir Tandon songs Raaga Hindi Music Directors Shamir Tandon Follow 51followers Shamir Tandon 109 Songs Share Embed Related Artists All Shamir Tandon songs, Shamir Tandon hits, Download Shamir Tandon Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Women's Day Special- Spreading Melodies Everywhere The Very Best Of Love Songs Be My Valentine Treasures - Collector's Edition Love Songs For Your Valentine Velvet Voices Winter Love Songs Sufi Paradise - Kailash Kher Paradise - Finest Sufi Collection The Asha Bhosle Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 दिल लगाने को दिल जब थे वैरी बेस्ट ऑफ़ लव सॉन्ग्स आशा भोसले 2 दूर जाओ न तुम लव सॉन्ग्स फॉर योर वैलेंटाइन कुणाल गांजावाला 3 दूर जाओ न तुम थे वैरी बेस्ट ऑफ़ लव सॉन्ग्स कुणाल गांजावाला 4 बैठे बिठाये सूफी पैराडाइस - कैलाश खेर कैलाश खेर 5 दिल लगाने को दिल जब वीमेन'स डे स्पेशल- स्प्रैडिंग मेलोडीज एवरीव्हेर आशा भोसले 6 दूर जाओ न तुम बे माय वैलेंटाइन कुणाल गांजावाला 7 दिल लगाने को दिल जब थे आशा भोसले आशा भोसले 8 दूर जाओ न तुम विंटर लव सॉन्ग्स कुणाल गांजावाला 9 दिल लगाने को दिल जब लव सॉन्ग्स फॉर योर वैलेंटाइन आशा भोसले 10 दूर जाओ न तुम वेलवेट वॉइसेस कुणाल गांजावाला 11 एक लड़की थे वैरी बेस्ट ऑफ़ लव सॉन्ग्स संगीत हल्दीपुर 12 दिल लगाने को दिल जब बे माय वैलेंटाइन आशा भोसले