Roop Kumar Rathod songs Raaga Hindi Singers Roop Kumar Rathod Follow 0followers Roop Kumar Rathod 33 Songs Share Embed Roop Kumar Rathod songs, Roop Kumar Rathod hits, Download Roop Kumar Rathod Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Ghazals - Golden Collection Ye Manav Bada Hi Bhola Hai Top Trending Ghazals Rain Romance Winter Love Songs Soulful Roop Kumar Rathod The Legends Diary - Ustad Sultan Khan Shikwa - Sentimental Ghazals Roop Kumar Rathod - The Singing Icon Woh Chanchal Haseena The Versatile - Roop Kumar Rathod Dil Machalta Rahe Roop Kumar Rathod Birthday Special Celebrating Roop Kumar Rathod Evening Delights Romantic Ghazals By Roop Kumar Rathod Greatest Indies - Celebrating World Music Day Ustad Sultan Khan - Artist In Spotlight Ishq Ki Baarish Zindagi Ka Yeh Lamha Bekhudi Mein - Sad Romantic Songs Meethi Sargoshiyan Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ये मानव बड़ा ही भोला है ये मानव बड़ा ही भोला है रूप कुमार राठोड़ 2 झिरमिर झिरमिर रेन रोमांस रूप कुमार राठोड़, उस्ताद सुल्तान खान, भवानी शंकर 3 मेरी मौत पे न मैं रो सके टॉप ट्रेंडिंग ग़ज़ल्स रूप कुमार राठोड़ 4 दिल मचलता रहे दिल मचलता रहे रूप कुमार राठौड़ 5 झिरमिर झिरमिर इश्क़ की बारिश रूप कुमार राठोड़, उस्ताद सुल्तान खान, भवानी शंकर 6 मस्त मलंगन मीठी सरगोशियां रूप कुमार राठोड़, सुवनी राज 7 मेरी मौत पे थे वर्सटाइल - रूप कुमार राठोड़ रूप कुमार राठोड़ 8 एक तस्वीर ख्यालों में थे वर्सटाइल - रूप कुमार राठोड़ रूप कुमार राठोड़ 9 झिरमिर झिरमिर थे वर्सटाइल - रूप कुमार राठोड़ रूप कुमार राठोड़, उस्ताद सुल्तान खान, भवानी शंकर 10 झिरमिर झिरमिर ग्रेटेस्ट इंडीज - सेलेब्रटिंग वर्ल्ड म्यूजिक डे रूप कुमार राठोड़, उस्ताद सुल्तान खान, भवानी शंकर 11 वह चंचल हसीना वह चंचल हसीना रूप कुमार राठौड़ 12 Jhirmir Jhirmir The Legends Diary - Ustad Sultan Khan Ustad Sultan Khan, Roop Kumar Rathod, Bhawani Shankar