Devaraya Swamigal songs Raaga Tamil Lyricist Devaraya Swamigal Follow 9followers Devaraya Swamigal 13 Songs Share Embed Devaraya Swamigal songs, Devaraya Swamigal hits, Download Devaraya Swamigal Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Kandha Sasti Kavacham Skandha Sashti Kavacham - Chitra Sree Skandha Sashti Kavacham And Songs Thirumurugan Thiruppalli Ezhuchi - Kantha Sasti Kavasangal Sri Kanda Sashti Kavacham Ghibrans Spiritual Series Thiru Murugan Thirupalli Ezhuchi Venkatesa Suprabhatham - Kanda Sashti Kavacham Thiruneeru Poosi & Kanda Shasti Kavacham Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 கந்த சஷ்டி கவசம் கந்த சஷ்டி கவசம் மகாநதி ஷோபனா 2 ஸ்கந்த சஷ்டி கவசம் ஸ்கந்த சஷ்டி கவசம் - சித்ரா சித்ரா 3 ஸ்ரீ ஸ்கந்த சாஸ்தி கவசம் ஸ்ரீ ஸ்கந்த சஷ்டி கவசம் அண்ட் சொங்ஸ் நித்யஸ்ரீ மகாதேவன் 4 ஸ்கந்த சாஸ்தி கவசம் ஸ்ரீ கந்த சஷ்டி கவசம் சீர்காழி கோவிந்தராஜன் 5 Kandha Sashti Kavasam Ghibrans Spiritual Series M. Ghibran, Saindhavi 6 சஷ்டியை நோக்க வெங்கடேச சுப்ரபாதம் - கந்த சஷ்டி கவசம் லதா மாலதி 7 சஷ்டியை நோக்க திருநீறு பூசி லதா மாலதி 8 திருவரங்குன்றம் திருமுருகன் திருப்பள்ளி எழுச்சி - கந்த சஷ்டி கவசங்கள் வாணி ஜெயராம் 9 திருப்பாராம் குன்றுறை திரு முருகன் திருப்பள்ளி எழுச்சி வாணி ஜெயராம் 10 கனபாஹி துணைவ திருமுருகன் திருப்பள்ளி எழுச்சி - கந்த சஷ்டி கவசங்கள் வாணி ஜெயராம் 11 கணபதி துணைவ திரு முருகன் திருப்பள்ளி எழுச்சி வாணி ஜெயராம் 12 சஷ்டியை நோக்க திருமுருகன் திருப்பள்ளி எழுச்சி - கந்த சஷ்டி கவசங்கள் வாணி ஜெயராம்