K. Jayamoorthy songs Raaga Tamil Singers K. Jayamoorthy Follow 68followers K. Jayamoorthy 114 Songs play_arrowPlay Radio Share Embed K. Jayamoorthy songs, K. Jayamoorthy hits, Download K. Jayamoorthy Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Aarupadai Veedu Mahabharatham - Vol 14 (Gurushathira Youdham) Mahabharatham - Vol 01 (Sandhira Vamsam) Ramayanam - 06 (Sundarakandam Anjaneya Thoothu Part 1) Ellaam Sivamayam Mahabharatham - Vol 12 (Vedhurar Verundhu) Mahabharatham - Vol 05 (Dhawpadhiamman Thirukalyanam) Ramayanam - 10 (Sri Ramar Pattabishegam) Ramayanam - Part 1 Mahabharatham - Vol 02 (Krishnavadharam) Mahabharatham - Vol 16 (Kodaivallal Karnan) Mahabharatham - Part 1 Mahabharatham - Vol 13 (Kundhideviyoum Karnanum) Ramayanam - 08 (Thavamum Varamum) Ramayanam - 04 (Jadayu Mukthi) Ramayanam - 02 (Seetha Kalyanam) (Sita Navami Special) Ganapathi Saranam Mahabharatham - Vol 15 (Abimannan Seidha Asagayapore) Ramayanam - 07 (Sundarakandam Anjaneya Thoothu Part 2) Mahabharatham - Vol 17 (Dharumar Pattabishagam) Ramayanam - 01 (Ramavadhaaram) Ramayanam - 05 (Vaali Moksham) Ramayanam - 09 (Raavaneeshwaran) Mahabharatham - Vol 04 (Arakumaaligai) Ramayanam - 03 (Paaduga Pattabishegam) Mahabharatham - Vol 03 (Paandavarum Gawravarum) Mahabharatham - Vol 08 (Paanjali Sabadham) Mahabharatham - Vol 09 (Arjunanthavam Karunaielsivam) Mahabharatham - Vol 11 (Krishnan Thudhu) Mahabharatham - Vol 07 (Rajasuya Yaagam) Mahabharatham - Vol 10 (Viraada Paruvam) Mahabharatham - Vol 06 (Paarthanseidha Thirthayaathirai) Mahabharatham - Part 2 Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ஆறுபடை வீடு ஆறுபடை வீடு K. ஜெயமூர்த்தி 2 சந்திர வம்சம் வோல் ௧ மஹாபாரதம் - வோல் ௦௧ (சந்திர வம்சம்) K. ஜெயமூர்த்தி 3 சந்திர வம்சம் மஹாபாரதம் - பார்ட் ௧ K. ஜெயமூர்த்தி 4 அர்ஜுனந்தவம் கருணைஎல்சிவம் மஹாபாரதம் - பார்ட் ௧ K. ஜெயமூர்த்தி 5 பாஞ்சாலி சபதம் மஹாபாரதம் - பார்ட் ௧ K. ஜெயமூர்த்தி 6 ராமாவதாரம் - பாலா கண்டம் (வோல் ௧) ராமாயணம் - ௦௧ (ராமாவதாரம்) G. ஜெயமூர்த்தி 7 க்ரிஷ்ணாவதாரம் மஹாபாரதம் - பார்ட் ௧ K. ஜெயமூர்த்தி 8 தவமும் வாரமும் - உத்திர கண்டம் (வோல் ௩) ராமாயணம் - ௦௮ (தவமும் வாரமும்) G. ஜெயமூர்த்தி 9 ராவணீஸ்வரன் - யுத்த காண்டம் (வோல் ௧) ராமாயணம் - ௦௯ (ராவணீஸ்வரன்) G. ஜெயமூர்த்தி 10 கிருஷ்ணன் தூது வோல் ௨ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௧ (கிருஷ்ணன் தூது) K. ஜெயமூர்த்தி 11 அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ வோல் ௨ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௫ (அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ) K. ஜெயமூர்த்தி 12 அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ வோல் ௩ மஹாபாரதம் - வோல் ௧௫ (அபிமானி செய்த அசங்காயப்பூ) K. ஜெயமூர்த்தி