UV. Velukkudi Krishnaswamy songs Raaga Tamil Singers UV. Velukkudi Krishnaswamy Follow 143followers UV. Velukkudi Krishnaswamy 21 Songs Share Embed Related Artists All UV. Velukkudi Krishnaswamy songs, UV. Velukkudi Krishnaswamy hits, Download UV. Velukkudi Krishnaswamy Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Divya Desa Vaibhavam - 05 Thiruallikkeni Divya Desa Vaibhavam - 08 Thirukannapuram Divya Desa Vaibhavam - 14 Paramapadham Divya Desa Vaibhavam - 04 Thirukkachi (Kanchipuram) Divya Desa Vaibhavam - 02 Singavezh Kundram (Ahobilam) Divya Desa Vaibhavam - 01 Thiruvenkadam Divya Desa Vaibhavam - 03 Srivliiputhur Divya Desa Vaibhavam - 10 Thiruvellarai Sundara Kandam - Vol 1 Divya Desa Vaibhavam - 07 Thirukkadigai (Sholingar) Divya Desa Vaibhavam - 06 Thiru Evvul Divya Desa Vaibhavam - 12 Thirukurunkudi Divya Desa Vaibhavam - 09 Thiru Arangam Srinivasa Kalyanam Sundara Kandam - Vol 2 Divya Desa Vaibhavam - 11 Thiruvahindipuram Divya Desa Vaibhavam - 13 Thiruparkadal Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 திருவல்லிக்கேணி திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௫ திருவல்லிக்கேணி UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 2 சுந்தர காண்டம் ௧ சுந்தர காண்டம் - வோல் ௧ UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 3 பரமபதம் திவ்யா தேச வைபவம் - ௧௪ பரமபதம் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 4 திருக்கண்ணபுரம் திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௮ திருக்கண்ணபுரம் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 5 திரு அரங்கம் ௧ திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௯ திரு அரங்கம் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 6 திருக்கச்சி (காஞ்சிபுரம்) திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௪ திருக்க UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 7 ஸ்ரீனிவாச கல்யாணம் ௨ ஸ்ரீனிவாச கல்யாணம் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 8 திருவெள்ளறை திவ்யா தேச வைபவம் - ௧௦ திருவெள்ளறை UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 9 திருவேங்கடம் ௨ திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௧ திருவேங்கடம் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 10 சிங்கவேழ் குன்றம் (அஹோபிலம்) திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௨ சிங்க UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 11 திருவேங்கடம் ௧ திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௧ திருவேங்கடம் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி 12 ஸ்ரீவிலியபுத்தூர் திவ்யா தேச வைபவம் - ௦௩ ஸ்ரீவிலியபுத்தூர் UV. வேளுக்குடி கிருஷ்ணஸ்வாமி