L. Krishnan songs Raaga Tamil Music Directors L. Krishnan Follow 0followers L. Krishnan 712 Songs Share Embed L. Krishnan songs, L. Krishnan hits, Download L. Krishnan Mp3 songs, music videos, interviews, non-stop channel Home Albums Songs Recently Played Followers Albums See All Kandar Sasti Kavasam Mangala Naayagiyae Hanuman Chalisa Sri Venkatesa Suprabatham Thiruvarutpa Sree Skandha Sashti Kavacham And Songs Sri Venkatesa Suprabatham & Paadalkal Pillayar Subrabhatham Sri Garbarakshambigai Thirumurugan Suprabhatham Jai Jai Ram 108 Siva Naamam Ponmazhai 1008 Sivan Pottri Azhagana Velan (Hindu Dev Songs) - Vol 1 Om Sri Sairam Sri Lalitha Sahasranamam Muthana Muthukumara Amman Arul 1008 Murugan Pottri 1008 Amman Pottri Vandal Mahalakshmiye Thiruppavai - Vol 1 (Anuradha Krishnamoorthy) Om Namasivaya Sri Saneeswara Bhagavan Sthothram Ramayanam Kadhai Pattu Sri Venkatesa Suprabhatahm Skandagurunatha - Nithyasree Bhakthi Arunachala Ramana 1008 Perumal Pottri Anjaneyar Arul Azhgendra Sollukku Muruga Sri Lakshmi Narasimhar Suprabatham - Anuradha Krishnamoorthy Kandhar Shasti Kavacham Shri Kudavarasi Amman Paadalkal Sri Lakshmi Gubera Iswarya Kataksham Navaraga Swroopini Songs On Sri Raaghavendra Meera Geethangal Sri Bhairavar Kavasam Krishna Rama Govindha Vezhamugaththavane Sri Bhairava Nalam Tharum Nava Grahangal Navarathiri Naayakiyae - Vol 1 Mangalam Tharum Raagu Bhagavanae Suprabatham Kandha Sasti Kavasam Ganapathiye Varuvai Songs See All Play All Queue Add to Playlist Share 1 ஸ்ரீ வெங்கடேச சுப்ரபாதம் ஸ்ரீ வெங்கடேச சுப்ரபாதம் பிரியா சிஸ்டேர்ஸ் 2 ஸ்ரீ லலிதா சஹஸ்ரநாமம் ஸ்ரீ லலிதா சஹஸ்ரநாமம் மகாநதி ஷோபனா 3 ௧௦௦௮ அம்மன் போற்றி 1008 அம்மன் போற்றி மகாநதி ஷோபனா 4 கந்தர் சஷ்டி கவசம் கந்தர் சஷ்டி கவசம் S. ஸ்ரீவித்யா, S. கிருஷ்ணா பிரியதர்ஷினி 5 கண்விழி கண்விழி பிள்ளையார் சுப்ரபாதம் த்ரிவேன்றும் சிஸ்டேர்ஸ், ராமு 6 ஸ்ரீ ஸ்கந்த சாஸ்தி கவசம் ஸ்ரீ ஸ்கந்த சஷ்டி கவசம் அண்ட் சொங்ஸ் நித்யஸ்ரீ மகாதேவன் 7 ௧௦௦௮ முருகன் போற்றி ௧௦௦௮ முருகன் போற்றி மகாநதி ஷோபனா 8 வானவெளி கந்தர் சஷ்டி கவசம் S. ஸ்ரீவித்யா, S. கிருஷ்ணா பிரியதர்ஷினி 9 ௧௦௦௮ சிவனே போற்றி ௧௦௦௮ சிவனே போற்றி மகாநதி ஷோபனா 10 என்ன புண்ணியம் கந்தர் சஷ்டி கவசம் S. ஸ்ரீவித்யா, S. கிருஷ்ணா பிரியதர்ஷினி 11 தேன் பழனி திருமுருகன் சுப்ரபாதம் த்ரிவேன்றும் சிஸ்டேர்ஸ், ராமு 12 ஸ்ரீ வெங்கடேச சுப்ரபாதம் ஸ்ரீ வெங்கடேச சுப்ரபாதம் நித்யஸ்ரீ மகாதேவன்